Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

MadWorld

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Amerikaanse releasedatum voor MadWorld

MadWorld gebruikt slechts drie kleuren; zwart, wit en rood. Deze stijlvolle Third Person Action Game van SEGA combineert stripverhaal achtige graphics met over-the-top actie.

Vandaag is er een releasedatum verschenen voor de bloederige game. Niet voor ons Europeanen, maar voor de Amerikanen. 10 maart zal de game daar te koop zijn. Dit betekent ook dat een Europese release niet lang op zich laat wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?