Check hier alle PlayStation State of Play content

Amerikaans pakshot R.U.S.E

R.U.S.E is net iets anders dan andere RTS-games. De game gaat niet om het bouwen van de meeste units en hersenloos op de vijand af te sturen. Het gaat om tactiek en deceptie.

Vandaag is er een Amerikaans packshot verschenen die goed laat zien hoe je de vijand op het verkeerde spoor kunt zetten. Check het packshot hieronder.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?