American Idiot op Rock Band

6 juni verschijnt Green Day: Rock Band wereldwijd voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii. De titel van de game maakt al duidelijk dat er vooral Green Day nummers in zullen zitten. Vandaag maakte ontwikkelaar Harmonix bekend dat Green Day's album American Idiot compleet bij de game zal zitten. Check hier beneden welke nummers op het album zitten. Dit is de eerste keer in Rock Band geschiedenis dat er een compleet album op een game staat.

1. American Idiot
2. Jesus Of Suburbia
3. Holiday
4. Boulevard Of Broken Dreams
5. Are We The Waiting
6. Give Me Novacaine
7. She's A Rebel
8. Extraordinary Girl
9. Letterbomb
10. Wake Me Up When september Ends
11. The Death Of St. Jimmy
12. Whatsername

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?