Check al onze gamescom content hier!
Gears of War 2
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • RELEASEDATUM 7 november 2008
  • PLATFORMEN Xbox 360
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Alweer een Gears of War 2 patch

Gears of War 2 is een maand geleden uitgekomen en een paar weken geleden kregen we alweer de eerste multiplayer patch voor onze kiezen. Nu krijgen we een tweede patch.

Deze patch zal ervoor zorgen dat de wachttijd sterk verminderd wordt online tijdens matchmaking. Veel mensen hadden last van het lange wachten voor het spelen. Dit is nu dus gelukkig opgelost.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?