Assassin's Creed

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Altaïr op de juiste trein gestapt

Assassin's Creed, een game waarvan velen dachten dat het dé game van 2007 zou worden, bleek voor sommigen toch nog een beetje tegen te vallen. Wat wij ervan vonden kun je hier lezen.

De game is tot op heden alleen nog verschenen op de Xbox 360 en de PlayStation 3. Toch moet Altair, de hoofdpersoon uit de game, zijn fratsen nog gaan vertonen op de pc en de Nintendo DS. Beide versies van de twee laatstgenoemde zijn al een aantal keren uitgesteld, maar Ubisoft heeft nu een datum genoemd waarop we de game echt kunnen verwachten. Als alles loopt zoals het zou moeten, dan zullen we de game 28 maart in de schappen van de pc en Nintendo DS vinden.

Naast deze aankondiging is er ook nieuws over de Xbox 360-game Dark Messiah of Might & Magic Elements. Ubisoft heeft laten weten dat deze game iets later uit zal komen. Wanneer je uitkijkt naar deze game hoef je jezelf nog niet meteen voor de trein te werpen, want de game komt maar één weekje later uit, te weten op 15 februari.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?