Assassin's Creed: Altairs Chronicles

  • Ontwikkelaar Gameloft
  • Eerste releasedatum 10 april 2008
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score -

Altaïr gaat mobiel

Ubisoft heeft vandaag laten weten te werken aan een nieuwe game voor de Nintendo DS. Het spel gaat Assassin's Creed Altaïr's Chronicles heten en volgt de avonturen van Altaïr in het Midden Oosten.

In de game zul je vier volledig in 3D uitgevoerde steden aandoen. Net als in zijn grote consolebroer, zul je ook in Altaïr's Chronicles acrobatische stunts moeten uithalen. Daarnaast zijn ook de nodige gevechtscombo's van de partij. Op welke manier Ubisoft de touchscreen-funtionaliteit van de Nintendo DS hiervoor gaat gebruiken, zal nog moeten blijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?