Assassin's Creed: Altairs Chronicles

  • Ontwikkelaar Gameloft
  • Eerste releasedatum 10 april 2008
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score -

Altaïr aanraken op de Nintendo DS duurt wat langer

Vandaag is bekendgemaakt dat de Handheld versie van Assassin's Creed op de Nintendo DS is verplaatst naar 11 april. Nintendo DS- en pc-bezitters moesten al wachten op deze game.

De oorspronkelijke datum voor deze game was 28 maart. Dat is ongeveer twee weekjes extra wachten dus. De reden dat Ubisoft, de ontwikkelaar van deze game, dit heeft gedaan, is omdat ze de game uit willen brengen in hun nieuwe fiscale jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?