Alpha Protocol krijgt officiële releasedatum

SEGA heeft bekendgemaakt dat hun nieuwe game Alpha Protocol dit jaar nog zal verschijnen, en wel op 6 oktober. Dat betekend dus dat de game uitkomt in de ontzettend drukke eindejaarsperiode, en het is daarom de vraag of het wel zo'n goede keuze is.

Dit komt vooral omdat nieuwe RPG games het meestal lastig hebben om publiek aan te trekken, vooral in deze drukke periodes. Hopelijk weet Alpha Protocol hier goed mee om te gaan, en wordt het gewoon een populaire game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?