Super Mario 3D Land

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 18 november 2011
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Alles wat je wilt weten over Super Mario 3D Land

Voor fans van Nintendo is het vandaag feest. De persconferentie in Japan brengt ons veel nieuws. Zo ook van Super Mario 3D Land voor (hoe kan het ook anders) de Nintendo 3DS.

Een nieuwe trailer van de game is vandaag het internet op gevlogen. Daarnaast een aantal screenshots en de packshot van de game. Nieuwsgierig naar Super Mario 3D Land? Nintendo heeft de releasedatum bekendgemaakt. In Europa kunnen we de game spelen vanaf 18 november 2011. De oplettende weet dat op diezelfde dag ook The Legend of Zelda: Skyward Sword in de winkels komt te liggen.

Check hieronder de trailer en de packshot:

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?