Forza Motorsport 7
  • ONTWIKKELAAR Turn 10 Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 oktober 2017
  • PLATFORMEN Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Allerlei nieuwe dingen aangekondigd voor Forza Motorsport 7

Turn 10 StudiOS heeft allerlei toffe dingen in petto voor de racers onder ons. In de laatste aflevering van Inside Xbox maakt de ontwikkelaar nieuwe dingen bekend voor Forza Motorsport 7.

Als eerste komen er nieuwe race-systemen, waardoor al bestaande circuits ineens andere voorwaarden hebben. Eén van deze systemen is gericht op drag racing. Ook krijgt elke baan de Time Attack-modus en kunnen spelers genieten van nieuwe auto's en andere goodies. Je hoort het allemaal in de aflevering hieronder.

Forza Motorsport 7 is momenteel beschikbaar voor de pc en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?