Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Allereerste Resident Evil naar de Wii

Resident Evil werd in de jaren '90 uitgegeven voor de PlayStation One. Daarna kwam er een remake van de game op de Nintendo GameCube. Vervolgens kwam er ook een remake op de Nintendo DS. Nu komt er een remake voor de Nintendo Wii.

Er is nog niet veel bekend over de game. Het kan misschien gelijk zijn aan de Resident Evil 4: Wii Edition, of Resident Evil: The Umbrella Chronicles. Er is wel bekendgemaakt dat de game te spelen is met de originele GameCube controller.

Het is ook nog niet bekend wanneer de game zal gaan verschijnen in Europa. In Japan staat de game aangekondigd voor het einde van dit jaar. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie over deze re-re-re-release van deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?