Alleen PS3 is krachtig genoeg voor God of War

De product manager van God of War 3 in Groot Brittannië, Claire Backhouse, heeft laten weten dat de PlayStation 3 de enige console is die al het spektakel van de nieuwe game in de God of War franchise aan kan. Volgens Backhouse gebruikt de game alle kracht die er in de console zit om de beelden op het scherm te toveren.

The developers have worked hard to use the power of the PS3 to make GOW3 look amazing and have added features that are only possible with PS3.
The dynamic lighting solution employed in GOW III is only feasible through the computing power provided by the Cell SPUs.

Marketingpraatjes of niet, uit wat we tot nu toe gezien hebben van de game moeten we inderdaad concluderen dat het er allemaal piekfijn uit ziet en dat we enorm veel actie gaan beleven met deze nieuwe game. God of War 3 komt uit in maart en dus exclusief voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?