Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Alle grote studio's over op Blu-ray

Kort nadat Toshiba haar vertrouwen in het slagen van HD-DVD opzegde, heeft Paramount The Hollywood Reporter laten weten definitief de overstap naar het Blu-ray kamp te maken. Daarmee is Paramount de laatste grote filmstudio die de HD-DVD laat vallen.

"We are pleased that the industry is moving to a single high-definition format, as we believe it is in the best interest of the consumer.

Het wachten is nu tot Microsoft ook de overstap naar Blu-ray bekend zal maken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?