Alle feiten van World of Warcraft

World of Warcraft, één van de meest succesvolste online RPG's ooit, staat bij vele spelers bovenaan als beste game ooit en wordt dagelijks gespeeld door miljoenen fans. Maar hoe zit het nu eigenlijk? Onlineschools.org heeft een afbeelding gemaakt waarin alle feiten staan vermeld van de gehele online wereld van WoW.

Hierop staat aangegeven wat de winst is, hoeveel spelers er werkelijk zijn, welke beroemdheden het spel spelen en hoe groot de servers zijn waarmee miljoenen spelers verbinding maken. Je leest dit dus allemaal op deze afbeelding.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?