Alle delen Assassin's Creed 2: Lineage nu te bekijken

Assassin's Creed 2 heeft een groot en moeilijk verhaal. Om te weten wat er voor de gebeurtenissen van deze game gebeurd zijn, heeft Ubisoft Assassin's Creed 2: Lineage gemaakt. Lineage is een korte film verdeeld in drie delen waarin je het verhaal ziet van de vader van Ezio.

Deel 1 kwam ruim een week geleden al uit, waarna de fans al gelijk smeekten om meer. Vanaf nu zijn ook de andere twee delen te bekijken. Check ze hieronder en geniet!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?