All-star metal supergroep componeert muziek voor nail'd

nail'd is een off-road arcade racegame van Deep Silver en wordt ontwikkeld door Techland. De game zit van start tot finish bomvol met actie. Zo kom je tijdens het racen bijvoorbeeld steile hellingen tegen of stuit je tegen plots opduikende obstakels.

In een persbericht kondigt de uitgever aan dat All-star metal supergroep metal, rock-muziek componeert voor nail'd.

Het gaat hier om enkele bekende namen uit de hedendaagse metal-scene, waaronder Raymond Herrera en Christian Olde Wolbers (Fear Factory, Arkaea), Pat Lachman (Damageplan), Wayne Static (Static X), Jamey Jasta (Hatebreed), Stephen Carpenter (Deftones), Jed Simon (Strapping Young Lad) en John Boecklin (DevilDriver) hebben hun handen ineen geslagen om een soundtrack in een studio op te nemen voor de game. Alle teksten zijn speciaal geschreven voor de game.

Daarnaast zullen er ook enkele gelicenseerde nummers van bekende groepen in de game zitten, zoals Slipknot, Queens of the Stone Age, Backyard Babies, Rise Against, American Sixgun Aggressive Chill en Slaves on Dope.

nail'd moet in het vierde kwartaal van dit jaar verschijnen voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?