Aliens: Colonial Marines gewoon nog in ontwikkeling

Zojuist heeft Randy Pitchford, de grote baas bij Gearbox Software laten weten dat er nog hard gewerkt wordt aan Aliens: Colonial Marines. We blijven samenwerken met Aliens en SEGA, meldt hij.

Pitchford kon ons geen releasedatum noemen. Wel heeft hij eerder gemeld dat Colonial Marines zes tot twaalf maanden na Aliens vs. Predators moet uitkomen. Dit zou betekenen dat de game volgend verkrijgbaar zal moeten zijn.

De game is inmiddels al drie keer uitgesteld. De game zou eerder eind 2008 uitkomen, daarna in 2009 en nu blijkt de game toch weer in 2011 te verschijnen. De game moet verschijnen voor de pc, Xbox 360 en de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?