Alien Breed keert weder in 2009

Team 17, bekend van de Worms franchise, gaat in 2009 een remake van de klassieke klamme handjes top down shooter Alien Breed maken.

Helaas is er nog geen zak bekend over de game, zelfs niet of de orginele visuele stijl bewaard zal blijven. Deze redacteur hoopt i.i.g. dat het een onbeschaamde 2D titel zal blijven. Gelukkig heeft Team 17 al eerde bewezen dat een game geen 3D graphics nodig heeft om leuk te zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?