Check al onze gamescom content hier!

Alan Wake Xbox 360 exclusive

Remedy (Max Payne 1 en 2) werkt momenteel hard aan Alan Wake. Deze psychologische thriller is al een tijd in ontwikkeling. Het was een tijd angstaanjagend stil rondom de game, tot de E3 van dit jaar. Daar zagen we weer nieuwe gameplaybeelden.

Er waren de laatste tijd geruchten dat Alan Wake exclusief voor de Xbox 360 zou komen. Deze geruchten zijn vandaag door Remedy bevestigd. Redemy werkt momenteel alleen aan de Xbox 360 versie, omdat Microsoft de console prioriteit geeft. Het ligt aan Microsoft of zij de game naar de PC willen brengen, maar de softwaregigant geeft niet meer zoveel om de PC te laatste tijd.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?