Alan Wake

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 14 mei 2010
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Alan Wake weer terug op pc

Pc-gamers kunnen zich zo richting Halloween weer wagen aan de paranormale avonturen van Alan Wake. Na nieuwe onderhandeling door Microsoft kan Remedy de game weer op Steam uitbrengen.

Alan Wake kwam in 2010 uit voor de Xbox 360 en werd goed ontvangen. In het verleden heeft Remedy al een port gemaakt voor een pc-versie en deze ook zelf uitgebracht op Steam, maar muziekrechten gooide roet in het eten en zorgden ervoor dat Remedy zich genoodzaakt zag de game toch weer van platformen als Steam te halen. Nota bene Microsoft heeft er nu voor gezorgd dat de horror-game zijn rentree mag maken. De timing had niet beter kunnen zijn, want met Halloween op komst is de game gelijk met korting verkrijgbaar. Dus mocht je de boot gemist dan kun je nu je slag slaan.

Alan Wake1

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?