Alan Wake, our masterpiece

2010 is echt het jaar met grote toptitels. Eén die we ook daartoe kunnen rekenen is Alan Wake. Ontwikkelaar Remedy, bekend van Max Payne 1 en 2, legt op dit moment de laatste hand aan Alan Wake, welke we dan ook kunnen verwachten op 21 mei.

In een gesprek met het Engelse blad Edge, geeft head developer Oskari Hakkinen aan dat we lang hebben moeten wachten op deze titel, maar dat dit niet zonder reden is.

We were in a fortunate situation after the Max Payne games - due to their success, we could take our time with this project. We didn't foresee that this project would take so long, but what we did know is that we could only be as good as our latest game. So we always knew we wouldn't put it out until it was ready. This has been our baby, our masterpiece.

Alan Wake verschijnt exclusief op de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?