Alan Wake minder verkocht door sterke competitie

Ontwikkelaar Remedy, de makers van Alan Wake, hebben het nieuws naar buitengebracht dat er van hun laatste game minder exemplaren zijn verkocht dan is verwacht. Zo staat de teller in de Verenigde Staten op 145.000 verkochte exemplaren. De sterke competitie en "agressieve marketing" van andere uitgevers kunnen als reden worden aangegeven.

Toch is er ook nog positief nieuws te melden over Alan Wake, want Oskari Hakkinen van Remedy geeft aan dat er zeker verder leven is na dit eerste deel:

There has been a growing interest in the title and it certainly seems to 'have legs' to sustain.

En dat is mooi, want onze review over deze game is erg positief. Een vervolg is dus van harte welkom.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?