Alan Wake komt eerder

Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt de releasedatum van Alan Wake te vervroegen. Eerst was de releasedatum 21 mei. De datum is nu 14 mei geworden.

Dit is voor veel mensen een teken dat Alan Wake nu echt af is. Na veel uitstellen komt de game er echt aan. Alan Wake komt exclusief voor de Xbox 360. Er zou eerst ook een pc versie komen, maar die is in de koelkast gestopt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?