Alan Wake is meer dan alleen een game

De schrijver van ontwikkelaar Remedy (Sam Lake) die zich momenteel bezighoudt met het verhaal van Alan Wake heeft in een interview gezegd dat er ook wordt gekeken naar andere media om Alan Wake in te zetten.

Volgens Lake was vanaf het begin al duidelijk dat er meer met Alan Wake zou gaan gebeuren dan alleen het maken van een game. Het zou dus zomaar kunnen dat we over een jaar in de bioscoopzalen zitten om te genieten van de avonturen van Alan op het witte doek.

When thinking about Alan Wake in general, our intention from the beginning has been to build something bigger than just one game.
And certainly we are looking into other opportunities. We think that Alan Wake would work very well outside video games as well.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?