Alan Wake eindigt met een cliffhanger

Zojuist heeft ontwikkelaar Remedy aangegeven dat Alan Wake een deel uit een geplande serie zal gaan worden. De game zal afgesloten worden met een cliffhanger.

De ontwikkelaar vertelt dat ze op deze manier de spanning er in willen houden voor gamers, waardoor ze meer willen.

I think a good cliffhanger is always your friend - it keeps the tension high. That episodic structure of Alan Wake means you can always end the episode a couple of minutes or a few seconds before things are resolved (to make people want more).

Alan Wake staat gepland voor 21 mei van dit jaar en komt vooralsnog exclusief voor de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?