Alain Martinez vertrekt als CFO bij Ubisoft

Geplaatst:
Aangepast: 2 februari 2024 18:25

Aan het einde van dit jaar stapt de Chief Financial Officer, Alain Martinez op bij Ubisoft. CEO Yves Guillemot heeft vandaag bekendgemaakt dat Frédérik Duguet per januari 2019 het stokje van Martinez over neemt.

Alain Martinez is sinds 2000 werkzaam bij de Franse game-gigant waar hij na bijna 19 jaar zijn financiële rapporten aan de wilgen hangt. Figuurlijk gesproken dan, want zijn opvolger Duguet moet hier vanaf januari mee aan de slag. Dit is voor hem geen onbekend terrein is, want Frederik Duguet werkt sinds 2009 al bij Ubisoft op de financiële afdeling. De komende maanden gaat hij aan de hand van Martinez alles bijleren om de transitie vloeiend te laten verlopen. Vanzelfsprekend is Guillemot zeer te spreken over de nieuwe CFO.

Het aanstellen van Frédérik als Ubisoft's Chief Financial Officer is uitstekend nieuws voor de groep. Zijn expertise, zijn kennis van het bedrijf en het feit dat hij weet wat er voor nodig is om tot een goed product te komen in de game-industrie bevordert Ubisoft in deze nieuwe fase van ontwikkelingen.

Wat voor invloed dit gaat hebben voor ons gamers is niet bekend. Laten we het maar hopen dat het iemand is die veel geld wilt uitgeven aan nieuwe games en IP's.

Bron: Gamasutra
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord