Check hier alle PlayStation State of Play content

Aion krijgt grote uitbreiding

NCSoft heeft bekendgemaakt dat Aion een flinke uitbreiding gaat krijgen, genaamd Assault on Balaurea. De uitbreiding is zelf zo groot dat NCSoft heeft besloten om de game opnieuw uit te brengen.

Vanaf 10 september kunnen we Aion namelijk opnieuw verwachten in de winkels, alleen dit keer zal zowel de game zelf als de uitbreiding in het hoesje te vinden zijn. De gene die de game al in handen hebben kunnen de uitbreiding ook gewoon downloaden. Assault on Balaurea kan namelijk vanaf 7 september worden gedownload.

Assault on Balaurea is een gratis uitbreiding, die voor een geheel nieuw verhaallijn zal zorgen. Daarnaast zal de uitbreiding nieuwe en geüpdate zones bevatten, een verhoogd level systeem en nieuwe wapens, items, skills en vliegmachines. Ook zullen er functionele huisdieren verschijnen die verschillende voordelen met zich meebrengen.

Daarnaast verscheen er ook een trailer van de uitbreiding, die hieronder te bekijken is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?