Aion al bijna 1 miljoen keer over de toonbank gegaan

Zojuist heeft uitgever NCsoft laten weten dat de MMO Aion al bijna één miljoen keer is verkocht. In Europa staat de teller op 470 duizend exemplaren. In Noord Amerika zitten ze er al overheen: daar zijn inmiddels al 500 duizend exemplaren verkocht.

Aion is een MMO waarbij het mogelijk is verschillende relaties op te bouwen met engelen, demonen en draken. Op deze manier bepaal je het voortbestaan van de wereld. De verhaallijn van Aion zal worden gevormd door de sociale, economische en culturele ervaringen in de game. De game is eind september verschenen voor op de PC.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?