Agent nog steeds PS3 exclusief

Take-Two heeft vandaag nogmaals bevestigd dat Agent van Rockstar nog steeds exclusief op de PlayStation 3 verschijnt.

De twijfel over de exclusiviteit begon nadat het nieuws over LA Noire naar buiten werd gebracht. Deze titel zou eerst ook alleen exclusief op de PlayStation 3 verschijnen, maar zal nu ook op de Xbox 360 uitkomen.

On Agent, there's no change in situation on that title.

Volgens President Strauss Zelnick hebben de PlayStation bezitters niks te vrezen, want Agent zal nog steeds exclusief zijn voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?