Check hier alle PlayStation State of Play content

Agent nog steeds in ontwikkeling

Al ruim een jaar geleden werd door Rockstar het spel Agent exclusief voor de PlayStation 3 aangekondigd. Er is sindsdien helemaal niks meer bekend geworden over de game, op het logo na. Maar sinds kort heeft CEO van Take-Two Ben Feder laten weten dat Agent nog steeds in ontwikkeling is.

short answer is yes, it's still in development

Het is nu dus simpelweg wachten op de eerste info en misschien wel beeldmateriaal.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?