Check hier alle PlayStation State of Play content

Age of Empires Online aangekondigd

De gamebeurs gamescom is in volle gang en brengt dan ook een hoop nieuwe aankondigingen met zich mee. Ook dit nu is er weer een game aangekondigd. Microsoft heeft namelijk bekendgemaakt dat we Age of Empires Online onderweg is.

Veel heeft Microsoft echter niet bekendgemaakt. Wat we wel weten is dat de game op de PC zal gaan verschijnen. Daarnaast zal de game coöperatief te spelen zijn en bevat de game verschillende grote steden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?