Age of Empires II krijgt DLC genaamd Lords of the West

Geplaatst: 16 december 2020 17:55

Age of Empires II: Definitive Edition is al een tijdje uit, zeker het originele pakketje. De strategiegame krijgt echter nog een nieuwe uitbreiding erbij.

De uitbreiding genaamd Lords of the West voegt twee nieuwe beschavingen toe. De Bourgondiërs en de Sicilianen mogen zich gaan opmaken voor een debuut in de strategiegame. Gepaard met deze nieuwe speelbare facties, brengt de DLC ook nog eens drie nieuwe singleplayer campaigns met zich mee. Deze campaigns zijn volledig van stemgeluid voorzien en vertellen de verhalen van Edward Longshanks, de Duke van het Westen en Robert de Hauteville. Nieuwe achievements worden toegevoegd en de uitbreiding krijgt een prijskaartje van een tientje. Bekijk hier de review van het volgende deel in serie, Age of Empires III: Definitive Edition.

onbekend

Age of Empires II: Definitive Edition is nu beschikbaar voor de pc. De uitbreiding Lords of the West verschijnt op 26 januari.

Bron: Age of Empires
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Age of Empires II: Definitive Edition

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

14 november 2019

Ontwikkelaar

World's Edge

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.