After Burner Climax vandaag verkrijgbaar

Zojuist heeft SEGA After Burner Climax aangekondigd voor Xbox LIVE Arcade en PlayStation Store, welke vandaag moet verschijnen.

After Burner Climax is terug van weggeweest. Deze keer stap je in verschillende vliegtuigen variërend van de F-14D Super Tomcat van Northrop Grumman tot de F-15E Strike Eagle en F/A-18E Super Homet van Boeing.

Je speelt in twintig levels waarin je al knallend een weg moet banen, om uit handen te blijven van je vijand. Daarnaast kun je in de online modes in verschillende classes bekijken hoe goed je het doet tegenover andere spelers.

De Xbox LIVE Arcade versie stelt je in staat beloningen en pictogrammen voor je avatar vrij te spelen. Ook is het mogelijk om zowel op Xbox LIVE Arcade en PlayStation Store premiumthema's te verkrijgen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?