After Burner Climax vandaag verkrijgbaar

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist heeft SEGA After Burner Climax aangekondigd voor Xbox LIVE Arcade en PlayStation Store, welke vandaag moet verschijnen.

After Burner Climax is terug van weggeweest. Deze keer stap je in verschillende vliegtuigen variërend van de F-14D Super Tomcat van Northrop Grumman tot de F-15E Strike Eagle en F/A-18E Super Homet van Boeing.

Je speelt in twintig levels waarin je al knallend een weg moet banen, om uit handen te blijven van je vijand. Daarnaast kun je in de online modes in verschillende classes bekijken hoe goed je het doet tegenover andere spelers.

De Xbox LIVE Arcade versie stelt je in staat beloningen en pictogrammen voor je avatar vrij te spelen. Ook is het mogelijk om zowel op Xbox LIVE Arcade en PlayStation Store premiumthema's te verkrijgen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer