Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Afro Samurai

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 27 maart 2009
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Afro Samurai openingstrailer uitgekomen

Terwijl de animatieserie van Afro Samurai al in 2007 uitkwam, verschijnt nu ergens in 2009 de game op de Xbox 360 en PlayStation 3.

In deze cell-shaded ninja game speel je de rol van een donkere samoerai (met de stem van Samuel L. Jackson) die als missie heeft de tragische dood van zijn vader te wreken in een futuristisch uitziend Japan. Namco Bandai ontwikkelt de game en Atari gaat Afro Samurai uitgeven.

De openingstrailer is hieronder te zien.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?