Kingdom Hearts III
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • RELEASEDATUM 29 januari 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Afbeeldingen nieuwe Keyblades Kingdom Hearts III onthuld

Kingdom Hearts III staat voor de deur en ontwikkelaar Square Enix heeft een aantal afbeeldingen van nieuwe Keyblades onthuld. Via de het officiële twitteraccount van de game is de artwork naar buiten gebracht.

Via Twitter heeft ontwikkelaar Square Enix de artwork van tien nieuwe Keyblades uit Kingdom Hearts III onthuld. Deze nieuwe Keyblades zijn ontworpen in de stijl van de Disney-figuren die in de game voorkomen. Zo zien we bijvoorbeeld Keyblades in de stijl van Big Hero 6, Frozen, Toy Story en Winnie the Pooh. Er zijn dus genoeg nieuwe wapens waar Sora in de nieuwste Kingdom Hearts-game mee aan de slag kan gaan.

Kingdom Hearts III verschijnt op 29 januari voor PlayStation 4 en Xbox One.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?