Activsion toont DJ Hero-controller

Zoals al eerder hier op Gameliner te lezen was komt Activision na de Guitar Hero-reeks met een nieuwe muziekgame. De game gaat DJ Hero heten en heeft geen gitaar, maar een draaitafel.

DJ Hero werkt deels volgens hetzelfde principe als Guitar Hero. Op het scherm komen knoppen langs die overeen komen met de knoppen op je draaitafel. Het is dan de bedoeling om op het juiste moment op de juiste knop te drukken. Ook zul je moeten scratchen. Je moet soms zelfs twee nummers mixen.

Vandaag is een foto van de DJ Hero-draaitafel vrijgegeven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?