Activision wil meer verdienen aan Guitar Hero

Dat Guitar Hero een doorslaand succes is, moge duidelijk zijn. Topman Bobby Kotick van Activision heeft op de Morgan Stanley Technology Conference gezegd dat Activision het succes van Guitar Hero nog meer wil uitbuiten. Het blijkt namelijk dat als een muzieknummer in GH verwerkt is, dat nummer dan veel vaker gedownload wordt op iTunes.

Dit blijkt op te gaan voor alle bands die in GH3 verwerkt zijn. Het belletje is gaan rinkelen in het hoofd van de mensen bij Activision, nu willen ze het kassabelletje horen rinkelen. Kotick redeneert dat als de artiesten geld verdienen aan GH, dat Activision dan geld mag verdienen aan de artiesten en hun platenlabel. Ook wil Activision reclame maken voor GH tijdens concerten van die artiesten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?