Activision steunt War Child

Activision zet in het Verenigd Koninkrijk samen met ontwikkelaar Infinity Ward een opmerkelijke actie op. Ze zullen namelijk een bedrag storten aan War Child, maar wel niet zomaar. Ze zullen In het weekend van 5 & 6 december iedereen toegang tot Xbox Live Gold verlenen. Dan zal er bij worden gehouden hoeveel mensen dat weekend online Modern Warfare 2 hebben gespeeld.

Meer dan 600.000 spelers betekend een donatie van ongeveer 165.000 euro. Elke 100.000 spelers meer nog is 27.500 euro daar bovenop. Een leuke actie, maar niet echt toepasselijk bij de game, aangezien je zelfs kindsoldaten tegen komt. Of een soort gelijke actie nog komt in Nederland, is onwaarschijnlijk.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?