Check al onze gamescom content hier!

Activision start goed doel

Naast de lancering van Modern Warfare 2 heeft Activision vandaag hun eigen goede doel gestart, genaamd Call of Duty Endowment (CODE). Met dit doel wil Activision de Amerikaanse oorlogsveteranen weer aan het werk zien te krijgen.

Activision:

Hoe moet je van mensen verwachten dat ze bij het leger gaan als ze nadien niet eens kunnen integreren in de vrije markt die zij beschermen?

Om er ook daadwerkelijk voor te zorgen dat de Amerikaanse oorlogsveteranen integreren in de vrije markt heeft Activision een miljoen dollar in het doel gestopt. Daarnaast heeft Activision geld gedoneerd aan Paralysed Veterans of America-fonds gestopt, een fonds die verlamde oorlogsveteranen weer op de been helpt.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?