Activision registreert de naam Drum Hero

Activision heeft de naam Drum Hero laten registreren, een duidelijkere hint naar een nieuw genre binnen de muziekgames is er niet lijkt me. Activision heeft namelijk door gekregen dat er een hoop gamers zijn die graag een potje drummen.

Drum liefhebbers die niet kunnen wachten op hun eigen drum game, kunnen wellicht aan de slag met het Band Hero, deze bevat ook een drumstel om mee los te gaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?