Check al onze gamescom content hier!

Activision maakt de beste filmgames

Filmgames worden vaak snel in elkaar geknutsel om nog even extra geld te verdienen. Filmgames liften namelijk vaak mee op het succes van een film. Toch zijn er ook goede filmgames en als we Jason Ades, producer Transformers, mogen geloven dan maakt voornamelijk Activision de beste filmgames. Dit zegt hij natuurlijk niet zomaar, want dit baseert hij op reviewscores.

Het is echter niet zo moeilijk om een geweldige filmgame te ontwikkelen. Volgens Ades heb je daar alleen maar goede partners, goede fimmakers, een goede film, een goed verhaal en genoeg ontwikkelingstijd voor nodig.

I think if you have great partners, great film makers, a great movie, a great movie story and the development time that you need to make the game, then yeah, you can make excellent movie-based games. And they're out there.
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?