Activision lanceert familie label

Activision heeft laten weten aan een nieuw label te werken dat zich exclusief richt op de Nintendo Wii. Fun4All wordt op 13 februari gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa.

Games van het Fun4All label zullen kindvriendelijk zijn en gericht op het hele gezin. De eerste games die we kunnen verwachten zijn:
- Little League World Series Baseball
- Monkey Mischief, Block Party,
- Pirates: Hunt for Blackbeard's Booty,
- Pitfall: The Big Adventure en
- World Championship Sports

De games zijn al te reserveren bij Gameliner!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?