Activision krijgt nieuwe Directeur

Naast de breuk tussen Activision en Bungie, speelt er nog veel meer binnen het bedrijf. Activision krijgt namelijk een nieuwe directeur.

De nieuwe directeur van Activision is niemand minder dan Rob Kostich. Kostich is al sinds 2004 werkzaam bij Activision en is voornamelijk werkzaam geweest als algemeen directeur en uitvoerend vice-president van de Call of Duty-games. Naast Kostich zijn er nog een aantal andere nieuwe directeurs bij Activision aangesteld. Humam Sakhnini, financieel directeur van Activision, wordt directeur van King Digital. King Digital is onder andere verantwoordelijk voor Candy Crush-games. Dennis Durking, ook financieel directeur, wordt aangesteld tot directeur van de 'opkomende bedrijven' van Activision. In oktober vorig jaar werd J. Allen Brack al aangesteld als de nieuwe directeur van Blizzard Entertainment. De voormalig directeur en medeoprichter, Mike Morhaime, nam hierna een adviserende rol aan. Volgens een aanvraag bij de Amerikaanse toezichthouder van de beurs, gaat Morhaime in april het bedrijf verlaten.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?