Activision krijgt nieuwe Directeur

Geplaatst:
Aangepast: 11 januari 2019 11:55

Naast de breuk tussen Activision en Bungie, speelt er nog veel meer binnen het bedrijf. Activision krijgt namelijk een nieuwe directeur.

De nieuwe directeur van Activision is niemand minder dan Rob Kostich. Kostich is al sinds 2004 werkzaam bij Activision en is voornamelijk werkzaam geweest als algemeen directeur en uitvoerend vice-president van de Call of Duty-games. Naast Kostich zijn er nog een aantal andere nieuwe directeurs bij Activision aangesteld. Humam Sakhnini, financieel directeur van Activision, wordt directeur van King Digital. King Digital is onder andere verantwoordelijk voor Candy Crush-games. Dennis Durking, ook financieel directeur, wordt aangesteld tot directeur van de 'opkomende bedrijven' van Activision. In oktober vorig jaar werd J. Allen Brack al aangesteld als de nieuwe directeur van Blizzard Entertainment. De voormalig directeur en medeoprichter, Mike Morhaime, nam hierna een adviserende rol aan. Volgens een aanvraag bij de Amerikaanse toezichthouder van de beurs, gaat Morhaime in april het bedrijf verlaten.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord