Check al onze gamescom content hier!

Activision kondigt haar nieuwe games aan

De PR-praatjes van Activision's COO Thomas Tippl gaan maar door. Deze keer geen nieuws over een nieuw Call of Duty deel, maar aankondigingen van nieuwe delen van succesvolle games.

Deze herfst kunnen we losgaan met Guitar Hero 6. In de planning staan ook DJ Hero 2 en een nieuwe James Bond-game met een nog onbekende naam.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?