Activision komt met paintball-game

Goednieuws voor paintballfans, Activision heeft vandaag de paintball-game NPPL Championship Paintball 2009 aangekondigd dat nog dit najaar zal uitkomen.

De game zal vele modes bevatten, officiële paintball apparatuur en echte toernooi locaties van de NPPL, de Millenium European Paintball Series en de XPSL. Natuurlijk zal deze game een online functie hebben waarmee je je skills alleen of in een team met paintballers in de wereld kunt meten. NPPL Championship Paintball 2009 zal verschijnen op de Xbox 360, PS3, en de Wii.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?