Activision komt met Apache: Air Assault

Vanochtend heeft Activision haar nieuwe game Apache: Air Assault aangekondigd. De game moet deze herfst nog verschijnen.

Apache: Air Assault zal worden ontwikkeld door Gaijin Entertainment. Deze studio was eerder verantwoordelijk voor de game IL-2 Sturmovik: Bird of Prey. De game zal 16 missies bevatten die zich onder andere af zullen spelen in de bergen van het Midden-Oosten, de kust van Afrika en de jungle van Zuid-Amerika.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?