Activision Blizzard-games van GeForce Now gehaald

Als je gebruikmaakt van Nvidia's streamingdienst GeForce Now, dan heb je vanaf nu een stuk minder games tot je beschikking. Alle games van Activision Blizzard zijn namelijk van de dienst gehaald.

Nvidia maakte dit nieuws bekend op hun forum, maar gaf er verder geen duidelijke reden bij waarom al deze games van de dienst gehaald werden. De verbroken samenwerking zorgt ervoor dat er in één klap twintig games uit het aanbod worden geschrapt, en niet de minste. Games als World of Warcraft, de Call of Duty-franchise, Hearthstone en Overwatch zijn nu dus niet meer te spelen via de dienst. Nvidia heeft aangegeven graag weer de samenwerking met Activision Blizzard aan te gaan zodat al deze grote titels weer terugkomen, maar voorlopig zit dat er niet in.

Nivida GeForce Now

Nvidia GeForce Now ontdeed zich begin deze maand van de bèta-fase.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?