Activision Blizzard-games van GeForce Now gehaald

Geplaatst:
Aangepast: 13 februari 2020 19:59

Als je gebruikmaakt van Nvidia's streamingdienst GeForce Now, dan heb je vanaf nu een stuk minder games tot je beschikking. Alle games van Activision Blizzard zijn namelijk van de dienst gehaald.

Nvidia maakte dit nieuws bekend op hun forum, maar gaf er verder geen duidelijke reden bij waarom al deze games van de dienst gehaald werden. De verbroken samenwerking zorgt ervoor dat er in één klap twintig games uit het aanbod worden geschrapt, en niet de minste. Games als World of Warcraft, de Call of Duty-franchise, Hearthstone en Overwatch zijn nu dus niet meer te spelen via de dienst. Nvidia heeft aangegeven graag weer de samenwerking met Activision Blizzard aan te gaan zodat al deze grote titels weer terugkomen, maar voorlopig zit dat er niet in.

Nvidia GeForce Now ontdeed zich begin deze maand van de bèta-fase.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord