Dead or School

  • Ontwikkelaar Studio Nanafushi
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Actiegame Dead or School komt naar PS4, Xbox One en Switch

Studio Nanafushi heeft de side-scrolling actiegame Dead or School aangekondigd voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De game kwam eerder al uit voor de pc via Steam.

In Dead or School is Tokyo volledig overgenomen door zombies en andere monsters. Spelers kruipen in de huid van het meisje Hisako, die met haar Katana en vele andere wapens een einde probeert te maken aan de duisternis.

Dead or School komt binnenkort naar de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Studio Nanafushi

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?