Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Actie tegen multiplayer Modern Warfare 2

Waarschijnlijk heeft de uitspraak van Stevie Wonder mensen tot actie geleid. Een groep kleurenblinden heeft namelijk een handtekeningenactie gestart tegen de multiplayer mode van Modern Warfare 2.

De groep vindt dat de multiplayer mode van de game toegankelijker moet worden voor kleurenblinden. Kleurenblinden kunnen namelijk het verschil tussen vriend en vijand niet zien doordat de game gebruikt maakt van de kleuren rood en groen. Dat is dus niet erg handig als je het hoofdkwartier probeert over te nemen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?