Check hier alle PlayStation State of Play content

Acht uur geen Xbox Live op maandag

Maandag 21 april zal Xbox Live 'gesloten' zijn. Je zult niks kunnen downloaden en online gamen kan ook niet. Van twaalf uur 's middags tot acht uur 's avonds zal er niks gedaan kunnen worden op Xbox Live.

Microsoft beweert dat deze downtime voor standaard onderhoud is. Andere mensen vermoeden dat dit de langverwachte spring update is. De site Gamerscore heeft dit vermoeden ondertussen ontkracht en er zullen geen veranderingen komen aan het uiterlijk of de diensten van Xbox Live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?